Jeannette Abma

Ik ben Jeannette Abma – van Dam, getrouwd en trotse moeder van twee zoons. Ik kan wel zeggen dat fotograferen van jongs af aan altijd al mijn passie is geweest.

 Het werd serieus toen ik in 2008 mijn eerste spiegelreflexcamera voor mijn verjaardag kreeg. Ik ben meteen verschillende cursussen gaan volgen.  Michel Mulder en Hans van der Mast zijn mijn leermeesters, allebei fantastische fotografen. In maart 2010 kreeg ik mijn eerste officiële opdracht om een bruiloft vast te leggen.

 Naast kinder-, gezin, love of bruiloft- en zwangerschapsfotografie, fotografeer ik ook voor bedrijven. De diverse vormen van fotografie maakt het werk heel afwisselend en veelzijdig. Ook de wisselwerking met elkaar geeft energie. Ik fotografeer met aandacht en liefde. Mijn stijl is ongedwongen, licht en puur. Ik houd van het zachte licht van de ochtend- of avondzon.

 Het belangrijkste is dat we jouw mooie momenten samen vastleggen op een manier en locatie die goed bij jou past, een plek waar je je fijn voelt en waar je je zelf kunt zijn. Samen een mooi fotomoment creëren als herinnering om nooit meer te vergeten, dat is wat ik het liefste doe.

 

Samen een mooi fotomoment creëren

Foto’s zijn een herinnering, waar je later op terug kan kijken. De tijd lijkt stil te staan, je voelt weer even hoe het was.

error: